Ons proces. Als in, wij en jij.

Een combinatie van creativiteit en technologie. Dat creëert moondust.

Creatief concept wordt webdesign. Onze aanpak.

01 Meet up

Let's talk about web, baby. Wij willen jou leren kennen. Jou als persoon, en jouw product of dienst. We graven ons een weg naar jouw kern. Zodat we begrijpen waarom jij elke ochtend opstaat. Zodat we weten wat jou beweegt.

02 Concept en strategie

Met deze eerste input gaan we aan de slag. We bedenken een strategie voor jouw website. Wat is het doel? Hoe gaan we daar komen? Voor wie is het bedoelt? We komen bij je terug met een creatief concept en een wireframe van de website. Het skelet van je website.

03 Copy & Design

De volgende stap is creatie. Het wireframe wordt een webdesign. Het gevoel wordt vertaald naar kleuren, woorden en beelden. Zijn we het eens? Dan gaan we bouwen. Het design wordt tastbaar, slimme technieken worden toegevoegd.

04 Launch

Daar staat 'ie dan. Jouw nieuwe website. Een goed gevulde website inclusief pakkende beelden en kloppende teksten. Jouw verhaal in een gouden jasje. Klaar om van start te gaan?

Van webdesign tot strategie. Van copywriting tot fotografie

Dit kunnen wij allemaal voor je doen

Webdesign

Een website is een belangrijk marketing-instrument voor bedrijven. Het levert rijke content, aan veel mensen, in een korte periode. Een knap webdesign raakt. En zet aan tot actie.

Een website is een belangrijk marketing-instrument voor bedrijven. Een knap webdesign raakt en zet aan tot actie.

Copywriting

De kunst van een goedlopend verhaal. De juiste woorden: met een sterk begin en een pakkend einde. Daar zorgen wij voor. Wij laten je niet gaan zonder goed gevulde website.

De kunst van een goedlopend verhaal. Wij laten je niet gaan zonder goed gevulde website.

UX Design

Wij begrijpen hoe de mens online beweegt. We maken een  functioneel ontwerp, denkend vanuit gebruikers-perspectief. Een website die human centred is. Die bijdraagt aan de wenselijke interactie.

Een website die human centred is. Die bijdraagt aan de wenselijke interactie.

Webflow

Onze go-to. En straks, ook die van jou. Een moderne manier van websites bouwen, en tegelijkertijd een CMS en hosting. Easy, snel en betrouwbaar. Een kind kan de was doen. Echt.

Onze go-to. Een moderne manier van websites bouwen en tegelijkertijd een CMS en hosting. Easy, snel en betrouwbaar.

eCommerce

Voor de verkoop van producten aan jouw klanten. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wij bouwen webshops, zodat jouw business altijd doorgaat.

Voor de verkoop van producten aan jouw klanten. Wij bouwen webshops, zodat jouw business altijd doorgaat.

Webflow training

Je website staat. Je verhaal klopt. En nu? Wij helpen je op weg met een Webflow training. Leer alles over jouw website, en hoe je hem (of haar) aanpast. De regie in eigen handen.

De regie in eigen handen? Wij helpen je op weg met een Webflow training.

Fotografie

Beelden die raken: dat wilt natuurlijk iedereen. Of het nu gaat om portret- of productfotografie. Of een foto van je favo huisdier. Onze fotograaf komt graag bij je langs.

Beelden die raken. Onze fotograaf komt graag bij je langs.

Strategie

Aan het strijden om voorop te blijven? Wij maken websites die doen wat ze behoren te doen. Een website die bijdraagt aan jouw hogere doel. Aan jouw zinvolle missie.

Aan het strijden om voorop te blijven? Wij maken websites die doen wat ze behoren te doen.

Frequently Asked Questions

Met wie werken jullie het liefst samen?

+

Wij werken met bedrijven van alle schalen. Van start-ups die hun eerste geld verdienen tot bedrijven met wereldwijde bekendheid. Wat zij gemeen hebben?  De ambitie en passie voor dát wat ze doen. Een spannend vooruitzicht of een droom. De wil om te groeien.

Hoe duur is het om een website te bouwen?

+

Er is geen one-size-fits-all oplossing voor zakelijke uitdagingen. Wij hebben dus ook geen standaard prijs of vaste pakketten. Wil je copywriting op maat? Een bezoekje van onze in-house fotograaf? Een uitgebreid CMS of slimme technieken? Hoe complexer, hoe duurder. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Ik heb maar een beperkt budget. Kunnen jullie mij helpen?

+

Yes, we can! Wij werken met ondernemers en bedrijven met dezelfde mentaliteit. Wij spreken niet van doelgroepen, maar mentaliteitsgroepen. Als jij jouw merk online wilt verbeteren en onze manier van werken begrijpt, dan willen wij met jou samenwerken. De eenvoudigste manier om te weten te komen of een project mogelijk is; mail ons met je budget. Als we je budget kennen, kunnen we je adviseren hoe je jouw geld het beste kunt uitgeven.

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

+

De duur van een project is afhankelijk van veel verschillende factoren. Wij stellen ons graag flexibel op. Dus heb je haast? Geen probleem. Samen maken we een planning die aansluit bij beide partijen. Aan een snelle oplevering zitten vanzelfsprekend kosten verbonden. Neem contact met ons op als je wilt weten of er plek is voor jouw project.

Wat is een CMS?

+

CMS staat voor Content Management Systeem. Een CMS maakt het mogelijk om content op jouw website te bewerken, toe te voegen of te verwijderen. Wij werken met Webflow, en kunnen daar naar behoefte een CMS aan toevoegen. Voor een klein maandelijks bedrag kun je alles in jouw website zelf onderhouden. Hoe handig?

Wat is webflow?

+

Zonder webflow, geen Studio moondust. In webflow bouwen wij alle websites. Tegelijkertijd is het ook het CMS én hosting. Webflow is voor iedereen begrijpelijk. Echt. Het is een gebruiksveriendelijke interface, what you see is what you get (WYSIWYG). In tegenstelling tot traditionele technieken zie je hier dus direct wat je doet. Hosting via Webflow is supersnel en betrouwbaar. Je bent internationaal bereikbaar, altijd online en je ontvangt automatisch alle updates. Een responsive website waarin je je content zelf eenvoudig kunt bijhouden. Lees ook onze post over de favoriete software van moondust: Webflow.

Herontwerpen jullie ook websites(redesign)?

+

Ja, geen probleem. Wij denken graag met je mee. Voor development van onze website gebruiken wij webflow. Zit er een andere techniek achter jouw website, dan kunnen wij adviseren hoe je jouw huidige website kunt verbeteren. Wil je vanaf nul beginnen? Of heb je al een website in webflow? Tof! Wij herontwerpen graag jouw website. Zodat hij doet, wat hij moet doen.

Doen jullie aan SEO optimalisatie?

+

Jazeker. Wij hebben ervaring met zoekwoordenonderzoek en Search Engine Optimization. We kijken samen naar het grotere doel voor jouw website. Vind jij het vooral belangrijk dat je goed vindbaar bent? Dan zorgen we daarvoor.

Maken jullie ook webshops?

+

Ja, ja en nog eens ja. Niks is ons te complex. Achter een webshop hangt natuurlijk een knap staaltje techniek. Geen probleem, maar hier zijn kosten aan verbonden. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Hoe werken betalingen bij jullie?

+

Betaling van het afgesproken bedrag splitsen wij op in twee delen. Na de design fase vragen wij 40%. Zie dit als een financiële handdruk, een commitment van beide kanten dat we er nu vol voor gaan. De resterende 60% wordt betaald als het project is opgeleverd.

Bieden jullie ook support na oplevering?

+

Absoluut! Aan het einde van elk project bespreken we hoe we je kunnen ondersteunen in de toekomst zodat jij je kan blijven focussen op de dingen waar je goed in bent.

Wanneer kunnen jullie voor mij beginnen?

+

Op dit moment hebben we een kleine wachttijd. Onze agenda is open vanaf februari 2022. We kijken er naar uit om samen te werken. Neem contact met ons op en we komen snel bij je terug met het vervolg van ons project.

You do you. Wij doen de rest

Klaar om vooruit te gaan?