From us, with moondust

Een combinatie van ratio en gevoel. Van hoofd en hart.

Creatieve studio voor mensen met zinvolle missies

Wij zijn een creatieve studio die oplossingen ontwerpt voor mensen en bedrijven met zinvolle missies. Studio moondust is ontstaan in 2020, vanuit groteske dromen en de ambitie om impact te maken. Twee personen: bewuste ondernemers. Wij helpen mensen bij hun online verhaal, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn. Iedere dag opnieuw. Met onze wortels stevig in de samenleving geplant, proberen we de wereld te veranderen. Beetje bij beetje, design by design.

Wij brengen ervaringen en kennis uit verschillende disciplines samen. We staan niet voor middelmatigheid, maar streven naar het mooie. Vanuit concept naar een website die werkt. Met onze ingrediënten, en een snufje lef, gaan wij aan het werk. Het liefst samen met jou.

Onze waarden houden ons in beweging

Onze filosofie, onze waarden, onze leidraad. Ze drukken uit wie wij zijn, als mens en als bedrijf. Compromisloze positiviteit en collectieve energie. Samen op zoek naar de juiste cadans, voor oplossingen waar we trots op zijn.

1

Er was eens ..

Wij geloven in de kracht van verhalen. Storytelling. Verhalen die inspireren, of impact maken. Wij geloven dat jouw verhaal een plek verdient. Een plek waar anderen kennis mogen maken met jouw wereld. Met jouw merk, product of dienst. Of misschien gewoon, met jou.

2

Mens, leef!

Twee personen, twee werelden. Wij tellen onze mensenkennis vanuit de psychologie, communicatie en stedenbouwkunde bij elkaar op. De uitkomst? Een gebruiksvriendelijke website. Gericht op het gedrag van jouw klant.

3

Come on, be honest

Studio moondust staat voor eerlijk. Wij zijn een team van bewuste ondernemers die strijden voor een duurzame wereld. All-in op groen. Wij staan ook voor ondernemen vanuit gevoel, met persoonlijkheid en aandacht. Als we voelen dat het klopt geven we alles.

4

Just keep swimming

Vrijuit gaan, onderuit gaan en vooruit gaan. We thrive on change. Wij houden van variatie en van vrijheid, van zoveel mogelijk dingen uitproberen en op reis van alles leren. De kracht van in beweging zijn.

5

Door de bomen, het bos gewoon zien

Ja, ook wij geloven in transparantie. Cliché maar waar. We nodigen je graag bij ons uit, kom binnen en kijk eens rond: wij delen graag. Van onze kennis tot aan onze codes. Want samen sta je sterker dan alleen.

Dit zijn wij: ontmoet het Moondust team.

Pim Haring

Ik ben Pim: technical genius en (urban) designer. De ratio van Studio moondust. Ik heb een MSc Urban Design en Architecture, maar na mijn afstuderen dacht ik vooral: wat nu? Hoe ga ik nu die bulk met kennis inzetten in het leven? Door mijn opleiding begrijp ik hoe de mens door het leven beweegt. Daarbij houd ik van mooie designs en wil ik graag dat dingen kloppen. Ik draai aan de design- en codeer knoppen, zodat jij een website hebt die doet wat 'ie moet doen. Als je met mij in gesprek gaat is er een grote kans dat ik een keer een filosofische vraag jouw kant opgooi. Omdat ik graag te weten kom wie jij écht bent.

Tess Verhees

Hi! Tess is de naam. Taalfantast, communicatiewetenschapper, yoga lerares in spé en chief of happiness. Oké, die laatste heb ik zelf verzonnen. Wat je aan mij hebt? Ik praat, bedenk en creëer. Ik ben de gevoelskant van Studio moondust. Ik krijg energie van mensen en vind het machtig mooi om dingen te realiseren die er toe doen. Ik heb een MSc Communicatiewetenschap en een aantal jaar bureau ervaring. Ik weet van communicatie, strategie en (media)psychologie. Ondertussen fiets ik als copywriter door het freelance-leven heen en moondust ik er wat op los. Ja, het is bij ons al een werkwoord geworden. Koffie? Yes please!

You do you. Wij doen de rest

Klaar om vooruit te gaan?