De kracht van verhalen

Mensen zijn verslaafd aan verhalen. Zelfs wanneer ons lichaam in slaap is, blijft onze geest ons verhalen vertellen. En dat begon al tienduizenden jaren geleden: onze verre verre verre voorouders vertelden al verhalen, en dan deden ze met name aan gossip. Kun je het je voorstellen?

En nu. Jaren later. Houden we nog steeds vast aan mythes en verhalen. We worden regelmatig in ontroering gebracht door fictie in boeken, in theater of films. Verhalen zijn voor mensen wat water is voor een vis: allesomvattend, maar niet altijd voelbaar. Een verhaal kan ons besluipen. Het maakt ons aan het lachen of aan het huilen. Het kan ons boos maken, of juist amoureus. Verhalen met spektakel. Met helden en met schurken. Met liefde en haat.

Wij geloven in de kracht van verhalen. Want iedereen heeft een verhaal. Mooie, praktische of misschien brutale verhalen. En ieders verhaal verdient de wereld. En de maan. En een platform, of een website. Een eigen persoonlijkheid.

Verhalen zorgen dat je iets in context ziet. Dat je begrijpt waar iets vandaan komt. En ja, commercieel gezien hebben verhalen ook een grote meerwaarde. Klanten zijn eerder geneigd een product of dienst te kopen als ze er een emotionele connectie mee hebben. En dan is niet het verhaal op zichzelf het doel. Maar hoe je dat verhaal vertelt, wel.

En laten wij nu net hele goede verhalenvertellers zijn -al zeggen we het zelf. Met design, strategie en tekst.

Mogen wij jouw verhaal vertellen? Hit us up!

You do you. Wij doen de rest

Klaar om vooruit te gaan?