Onze creatieve geesten kregen vrij spel. Onze gebundelde krachten werden zichtbaar. Een terugblik.

We schreven het al eerder: een plan wat ontstond tijdens een vertrouwd treinritje Nijmegen - Utrecht is uitgegroeid tot een bedrijf. Een agency. Het besef van onbeperkte keuzevrijheid zorgde ervoor dat wij een deep dive maakte in ondernemersland. De afgelopen maanden hebben we met allesoverheersende passie gebouwd aan Studio Moondust. Er is veel gebeurd en we hebben veel geleerd. Met een dankbaar gevoel schrijven we dit: een terugblik.

Omdat we alweer een halfjaar onderweg zijn.

Het begon bij het maken van ons eigen merk. Een naam, een website, een logo. Onze creatieve geesten kregen vrij spel en onze gebundelde krachten werden voor het eerst tastbaar. Het opzetten van Studio Moondust was een proces van vooruitgaan en onderuitgaan, van onzekerheid en nieuwsgierigheid. Er ging frustratie, liefde en tijd inzitten. We leerden dat er altijd iets is dat we kunnen doen. Dat er altijd een andere plek is om naartoe te gaan. En dat juist tijden van rust ruimte vrijmaakt voor grootsheid.

Eind april 2021 ging de website van The Whisky Guide live. De eerste échte Studio Moondust website - op onze eigen website na dan. De groeicurve tijdens dit project was mega. We stippelde van tevoren het hele precies uit, van A-Z. Om er natuurlijk gedurende het project achter te komen dat alles anders ging. Duizend en één dingen pasten we aan. Vragen als 'Waar beginnen we nu eigenlijk aan' en 'Kunnen wij dit wel?' maakte snel ruimte voor vertrouwen in ons eigen kunnen en weten. We zijn gevallen en weer opgestaan. We zijn gegroeid.

Ondertussen stuurden we offertes, schreven we mails en praatten we met mensen. We deden hier en daar wat social media (en vergaten dat vervolgens ook vaak weer).

En toen ineens ging het snel: in een paar weken kregen we akkoord na akkoord. Op dit moment zijn we voor vier (!) mooie mensen en organisaties aan het werk. Wij zijn dankbaar voor iedereen die vertrouwen in ons heeft. Die ondanks dat we nog niet een groots portfolio hebben met ons in zee is gegaan.

We leerden onze eigen Studio Moondust identiteit kennen. Wat we eerst enkel op onze website schreven, begon nu te leven. Te ademen. Te bewegen.

Ondertussen kreeg ons plan om op reis te gaan steeds meer vorm. We leggen nu een basis, waaraan we straks verder kunnen werken. Verandering, ruimte, vrijheid: daar floreren wij op. Wij stappen straks in onze - zelf omgebouwde - camperbus en gaan Europa in. Vanuit daar werken we verder. Voor iedereen die zich kan vinden in onze identiteit. Voor iedereen die remote werken ook als de toekomst ziet.

Wij zijn dankbaar voor onuitputtelijke creatieve vrijheid. Voor de ruimte om fouten te maken. Dankbaar dat we mogen groeien en beleven. Dat we in een tijd leven waarin er zóveel mogelijk is.

Dankbaar voor de mensen die we hebben mogen ontmoeten. Voor het vertrouwen van deze nieuwe contacten, en voor de support van vrienden en familie. Dankbaar voor onze thuiskantoor-hond Zazu, die ervoor zorgde dat we ook tijdens drukke dagen even konden aarden in de dag.

Dankbaar voor alles dat nog komen gaat.

Interesse in een Studio Moondust website? Zie jij graag je eigen naam in een volgende dankbaarheidsblog? Neem contact met ons op. Wij staan altijd klaar voor een creatieve sessie of een zakelijk gesprek.

You do you. Wij doen de rest

Klaar om vooruit te gaan?