Wat is succesvolle marketing? Credibility. Daar draait het om.

Hello! Weet je nog wie wij zijn?

Gelukkig maar.

Een halfjaar geleden schreven we voor het laatst iets op onze website. Oeps. Vanzelfsprekend hebben we in de tussentijd niet stilgezeten. Maar, toegegeven: dit is natuurlijk niet helemaal hoe succesvolle marketing eruit ziet. Tenminste, dat zeggen ze. Want wanneer is marketing  succesvol? En wie bepaalt dat dan?

Wij houden niet van de standaard marketinguitingen. Van die dertien in het dozijn-content. van, om het misschien wat hard te zeggen, die trucjes om je shit te verkopen. Want let's be honest: het is toch helemaal niet slim om je potentiële klanten te misleiden?

Helemaal niks van je laten horen is dan weer een ander uiterste. Guilty as charged.

Wij vinden marketing succesvol wanneer het draait om credibility. Want natúúrlijk zet je marketing in in jouw onderneming. Als website-makers gaan wij echt niet zeggen dat marketing geen toegevoegde waarde levert. En ja, het helpt als je er een mooi verhaal van weet te maken. Wij houden van een sterk staaltje storytelling. Maar gebruik die marketing dan om je dienst te verkopen. Geen bullshit. Zeg wat je doet en doe wat je zegt.

Niet misleiden, maar verleiden. Daar draait het om. Eerlijk zijn tegen jezelf en tegen je klanten, ook als dat soms een beetje pijn doet. Want blije klanten zorgen voor positieve verhalen. En voor nieuwe klanten. Dat is pas goede marketing.  

ps. we zullen wat vaker van ons later horen hoor 🌝.

You do you. Wij doen de rest

Klaar om vooruit te gaan?